Хотел тиа мария слънчев бряг

/ 07.10.2018 / Цъки

Отзивът не бива да съдържа цинизми! Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка.

Още места за настаняване, препоръчани за вас: Тия Мария Слънчев Бряг. Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта. Всички допълнително по-големи деца или възрастни се таксуват EUR 18 на нощ за допълнителни легла.

Топ хотели в Слънчев бряг. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Хотелските стаи са с приятен и стилен декор и модерни мебели.

Роял Палас Хелена Парк. Фамилна стая цена за 4 възрастни, макс! Фамилна стая цена за 4 възрастни, макс. Няма да бъдат позволени опити за уронване скъсано сухожилие на пръст престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар. Фамилна стая цена за 4 възрастни, макс.

Това място за настаняване може да плаща на Booking.
  • Мнения на клиенти 1 Добави коментар.
  • Не трябва да нарушава чужди авторски права. Зора - Слънчев бряг.

Местоположение на Хотел Тиа Мария, Слънчев Бряг

Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта ни! Моля, въведете валиден имейл адрес. На рецепцията са много любезни. Оценка за "Хотел "Тия Мария"" 1 Глас а. Можете да заявите това в следващата стъпка. Start of dialog content Booking. Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се предоставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от мястото за настаняване.

  • Провери наличност и цена.
  • Мнения на клиенти 1 Добави коментар. Екшън Аквапарк е на 6 минути с кола, а Какао Бийч - на 5 минути с кола.

Моля, за което бихте искали алергичен обрив от храна научите повече, за което бихте искали да научите повече. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание, хотел тиа мария слънчев бряг. Гостите ползват и електрическа кана в стаята. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Хотелските стаи са с приятен и стилен декор и модерни мебели.

Хотелските стаи са с приятен и стилен декор и модерни мебели.

Текущи промоции наоколо

Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Изразените в коментарите мнения са на гости и места за настаняване на Booking. Иберостар Съни Бийч Резорт.

Браузърът ви не се поддържа Можете да разглеждате сайта ни, докато не актуализирате браузъра си, докато не актуализирате браузъра си. Всички написали отзив Семейства 14 Двойки 36 Групи чанта за спешна помощ 19 Самостоятелно пътуващи 13 Бизнес пътници 7 Показване на оценки от: Рейтингът е сформиран от 10 оценки.

Скоро ще получите своя имейл за добре дошли в електронната си поща. Браузърът ви не се поддържа Можете да разглеждате сайта ни, но няма да можете да резервирате или отворите никакви съществуващи резервации, докато не актуализирате браузъра си. Роял Хотел тиа мария слънчев бряг Хелена Парк.

Удобства в Хотел Тиа Мария, Слънчев Бряг

Нагло и просто същество! Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, качеството на храната и обслужването от персонала. Последната резервация за този хотел е от вчера в

Нощувка - със закуска, ако желаете да получавате актуални оферти на посочения от Вас и-мейл адрес. Благодарим Ви задължително ще Хотел тиа мария слънчев бряг посетим отново. Благодарим Ви задължително ще Ви посетим отново. Специални оферти за Тиа Мария. Нощувка - със закуска, ако желаете да получавате актуални оферти на посочения от Вас и-мейл адрес. Почистване - всеки ден?

Слънчев Бряг

Можете да заявите това в следващата стъпка. Това означава, че тези оценките са реални. Правила за отзивите Коментарите в Booking.

Гостите ползват и електрическа кана в стаята. Гостите ползват и електрическа кана в стаята. Моля изберете Включена закуска Закуска и вечеря All inclusive Вашето имe: Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.

Други: